Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Româncele iau totRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Iul 2017

BRD Bucharest Open: Româncele iau tot

Turneul de la Arenele BNR s-a încheiat perfect pentru fetele noastre! După ce Irina Begu câștigase titlul de simplu, ea a recidivat în finala de dublu, probă în care împreună cu Raluca Olaru era creditată cu prima șansă la câștigarea trofeului.

În finală ele au trecut într-o oră și 18 minute de perechea formată din belgianca Elise Mertens și olandeza Demi Schuurs, cea care în urmă cu doi ani se impusese împreună cu jucătoarea georgiană Oksana Kalashnikova în fața unei alte perechi tricolore formate din Andreea Mitu și Patricia Țig. Irina și Raluca nu au lăsat niciun moment impresia că pot scăpa jocul de sub control și au câștigat cu scorul de 6-3, 6-3, intrând în posesia a câte 280 de puncte de clasament și a unui cec comun în valoare de 12.300 USD.

Este al doilea trofeu al Irinei obținut în acest an după cel câștigat cu câteva ore mai devreme și tot al doilea al anului pentru Raluca după cel câștigat la Hobart împreună cu ucraineanca Olga Savchuk.

Alte știri din Tenis de câmp