Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Mitu și Țig, în fața primului trofeu de dublu WTAAndreea Alexandru / Mediafax Foto
18 Iul 2015

BRD Bucharest Open: Mitu și Țig, în fața primului trofeu de dublu WTA

Andreea Mitu și Patricia Țig vor fi susținute mâine de publicul ce va popula tribunele ”centralului” Arenelor BNR în primul meci al zilei, finala de dublu în care le vor întâlni pe Oksana Kalashnikova (Georgia) și Demi Schuurs (Olanda).

Andreea și Patricia au învins astăzi după un meci tensionat perechea formată de Raluca Olaru și americanca Anna Tatishvili, jucătoare mult mai experimentate în jocul de dublu. Acest lucru a fost vizibil și în relațiile de joc, în poziționarea în teren și în modul cum se completau cele două jucătoare, atât de o parte, cât și de cealaltă. Cu un plus de atenție și incisivitate, perechea română a compensat handicapul de experiență și au tranșat în cele din urmă victoria.

Detașate în primul set la 3-1 cu un break după ce în ghemul 4 au revenit de la 0-40 pe serviciul lor, Raluca și Anna au părut a fi în control însă Patricia și Andreea au răspuns bine și au contracarat jocul de pe fundul terenului al Ralucăi Olaru pentru a întoarce situația și a închide primul set în favoarea lor.

În setul secund Raluca și Anna au pus din start presiune pe serviciul adversarelor și le-au obligat pe acestea să îl câștige la punct decisiv în trei rânduri consecutiv. În cele din urmă insistența lor a dat roade și au facut singurul break al rundei în ghemul 9 pentru ca apoi să împingă meciul în supertiebreak.

Aici Patricia și Andreea s-au detașat decisiv de la 2-2 la 7-2 și au păstrat diferența constantă până la final.

7-5, 4-6, 10-5 după o oră și 50 de minute și cele două tinere jucătoare românce se află în fața celei mai importante performanțe la dublu în fața unui public ce le poate oferi acel procent de moral ce poate face diferența într-o finală.

Alte știri din Tenis de câmp