Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Marți, cinci românce joacă pe ”central”Andreea Alexandru / Mediafax Foto
17 Iul 2017

BRD Bucharest Open: Marți, cinci românce joacă pe ”central”

Programul zilei de marți la BRD Bucharest Open inculde patru partide pe terenul central în care protagoniste sunt jucătoarele românce. Prima partidă a zilei le aduce față în față pe Ana Bogdan (108 WTA) și Sorana Cîrstea (53 WTA), cel mai echilibrat duel pe îl oferă jucătoarele tricolore, programat cu începere la ora 14:00 și transmis ca toate meciurile de pe ”central” de canalul Digi Sport 2.

Al doilea meci le opune pe Irina Begu (58 WTA) și sârboaica Ivana Jorovic (172 WTA), urmat de cel al Gabrielei Ruse (302 WTA) contra bulgăroaicei Isabella Shinikova (289 WTA). Ziua este încheiată de un alt duel româno-bulgăresc, Alexandra Dulgheru întâlnind o altă jucătoare venită din calificări, Sesil Karatantcheva (231 WTA).

La dublu, Irina Bara și croata Tereza Mrdeza fac pereche și întâlnesc dublul cotat drept cap de serie numărul 3 format din Oksana Kalashnikova (Georgia) și Renata Voracova (Cehia), meci programat pe terenul numărul 6, nu mai devreme de 17:30.

Programul complet al zilei de marți, 18 iulie este disponibil aici.

Alte știri din Tenis de câmp