Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Luni se încheie calificările și încep tablourile principaleBogdan Iordache / Mediafax Foto
16 Iul 2017

BRD Bucharest Open: Luni se încheie calificările și încep tablourile principale

Lunea este întotdeauna o zi specială într-un turneu ATP sau WTA, este ziua în care se joacă partidele decisive de pe tabloul calificărilor și încep meciurile tablorilor principale. Ziua aceasta este una specială la București, deoarece ploaia a determinat amânarea a patru partide, jumătate dintre cele ale turului secund al calificărilor, și programul anunțat de organizatorii BRD Bucharest Open începe la 10:30 și include o pauză necesară pentru ca învingătoarele din aceste partide să se refacă pentru finalele programate de la ora 14:00. Cu Alexandra Dulgheru în avantaj de un set după începutul de astăzi contra italiencei Jasmine Paolini, avem șansa de a o vedea pe Piti jucând în meci decisiv pentru a ajunge în lista de 32 de jucătoare participante pe tabloul principal.

În cursul după amiezei vom vedea pe terenul central cele două românce beneficiare de wild card pentru tabloul principal. Irina Bara (211 WTA) va juca meciul secund, dar nu mai devreme de ora 15:30, contra jucătoarei din Belarus Aliaksandra Sasnovich (89 WTA), apoi ziua va fi încheiată de Jacqueline Cristian (353 WTA), care va juca împotriva ucrainencei Kateryna Kozlova (160 WTA).

Tot mâine au fost prinse în program și trei partide de dublu, două dintre ele cu participare românească. Principalele favorite, Irina Begu și Raluca Olaru, vor juca împotriva unei alte perechi tricolore, formată din Ana Bogdan și Gabriela Ruse, în timp ce Alexandra Cadanțu și muntenegreanca Danka Kovinic le vor înfrunta pe olandezele Lesley Kerkhove și Arantxa Rus, ambele partide fiind programate pe terenul numărul 4.

Programul complet al zilei de luni, 17 iulie este disponibil aici.

Alte știri din Tenis de câmp