Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Irina Begu se califică în prima finală a sa în 2017Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Iul 2017

BRD Bucharest Open: Irina Begu se califică în prima finală a sa în 2017

Victorie muncită, dar binemeritată de Irina Begu care își încununează prestația de săptămâna aceasta cu o calificare în finală, prima performanță de acest gen pentru ea în acest sezon.

Bucureșteanca a învins-o astăzi pe a doua favorită a tabloului, spanioloaica Carla Suarez Navarro, cu 7-5, 7-5 după două ore și 7 minute și face un pas important în revenirea către top 25, acolo unde a fost prezentă o perioadă bună de timp.

Ca și în meciurile anterioare, Irina a început ezitant și a intrat în joc abia după ce era condusă cu 0-3 cu două break-uri, reușind să egaleze tabela. După un nou break-rebreak cele două combatante reușesc să își facă pentru a doua oară serviciul și se ajunge la 5-5, moment în care tricolora apasă mai mult pe lovituri și face punctele ce o ajută să închidă primul set după 55 de minute.

În actul secund ea dă drumul la joc, Carla pare copleșită de căldura bucureșteană care îi înmoaie loviturile și se ajunge destul de repede și chiar neașteptat la 5-2 pentru Irina. Fostul loc 6 WTA a arătat publicului ce înseamnă o luptătoare specialistă pe zgură și a revenit incredibil pentru a egala tabela. Din fericire, scenariul primului set se repetă și după ce a ratat trei șanse de a închide meciul pe lansarea ibericei nu o scapă pe a patra, în uralele publicului.

Victoria de astăzi îi asigură Irinei un salt de 14 locuri în clasamentul în timp real, fiind clasată acum pe locul 44. Mâine ea va juca cu învingătoarea din cealaltă semifinală în care se întâlnesc Ana Bogdan și germanca Julia Goerges.

Alte știri din Tenis de câmp