Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Doar o speranță pentru finala calificărilorSilvia Ilie / Mediafax Foto
16 Iul 2017

BRD Bucharest Open: Doar o speranță pentru finala calificărilor

Ploaia a făcut legea la București în a doua zi a calificărilor pentru tabloul principal al BRD Bucharest Open. Cu toate acestea, terenurile au făcut față cu brio ore întregi sub picurii de ploaie până în jurul orei 18:45 când cele patru meciuri aflate în derulare au fost întrerupte.

Până la acea oră cele două românce care au evoluat pe terenul central au pierdut partidele în care au fost angrenate. Alexandra Cadanțu, locul 172 WTA și favorită numărul 4 a tabloului, a fost eliminată de croata Tena Lukas (326 WTA) la capătul unui joc foarte echilibrat. După ce a cedat primul set, Alexandra a fost aproape de a împinge partida în decisiv, însă jucătoarea croată a rezistat forcing-ului compatrioatei noastre și a încheiat partida cu 6-4, 7-6 (3) după aproximativ o oră și 48 de minute.

Georgia Crăciun, locul 516 WTA, nu a găsit răspunsul potrivit pentru jocul capului de serie numărul 3, olandeza Arantxa Rus (157 WTA). Favorita partidei a jucat mult mai bine la retur și a împiedicat-o pe tricoloră să își facă șase din cele opt ghemuri de serviciu, iar după o oră și 25 de minute a obținut victoria cu scorul de 6-3, 6-2.

În ultima partidă a zilei disputată pe ”central” sub ploaia ce se întețea, Alexandra Dulgheru (358 WTA) conducea cu scorul de 6-3, 1-2 în meciul cu principala favorită, italianca Jasmine Paolini (133 WTA) când arbitrul întâlnirii a decis întreruperea partidei. Partida se va relua luni, iar în cazul unei victorii Alexandra va juca finala calificărilor cu învingătoarea partidei dintre argentinianca Catalina Pella (311 WTA) și chilianca Daniela Seguel (190 WTA) al căror meci a fost întrerup la scorul de 6-1, 3-2 în favoarea celei din urmă.

Cele două partide, ca și Sesil Karatantcheva (Bulgaria) – Alona Fomina (Ucraina) și Anhelina Kalinina (Ucraina) – Fanny Stollar (Ungaria) vor deschide ziua de mâine, fiind programate toate cu începere de la 10:30.

Alte știri din Tenis de câmp