Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Cadanțu ratează trofeulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Iul 2016

BRD Bucharest Open: Cadanțu ratează trofeul

Spectatorii care au rămas în tribunele ”centralului” improvizat de la Arenele BNR au sperat până în ultimul moment la o nouă victorie românească în ziua finalelor, însă au trebuit până la urmă să aplaude victoria perechii formate din australianca Jessica Moore și thailandeza Varatchaya Wongteanchai în fața dublului româno-polonez alcătuit din Alexandra Cadanțu și Katarzyna Piter.

Un joc ce a durat 90 de minute s-a încheiat cu scorul 6-3, 7-6 (5) pierdut de Alexandra și Katarzyna datorită scăderii ritmului pe finalul ambelor seturi. În primul, Moore și Wongteanchai au rupt ritmul la scorul de 3-3 după 6 ghemuri câștigate pe serviciul advers, ultimele două ghemuri ale setului fiind adjudecate la 0. Vizibil afectată de problemele de la piciorul drept, Alexandra a susținut cu un joc exact de pe fundul terenului jocul expansiv al partenerei sale din startul setului secund, cele două detașându-se la 3-0 cu un break. Adversarele lor au revenit rapid și au egalat, pentru a menține echilibrul până la intrarea în tiebreak, unde au sprintat la 5-1 și 6-2.

Alexandra și Katarzyna au apărat trei mingi de meci, însă nu au putut face mai mult și se consolează cu premiul finalistelor, câte 180 de puncte de clasament și un cec de 6.400 USD pe care îl vor împărți.

Alte știri din Tenis de câmp