Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Begu și Olaru, primele românce în semifinalele de dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Iul 2017

BRD Bucharest Open: Begu și Olaru, primele românce în semifinalele de dublu

Pe ”semicentral” s-au jucat astăzi partidele de dublu în care au evoluat perechile de românce. În primul meci al zilei, Jaqueline Cristian și Cristina Dinu, beneficiare ale unui wild card, au întors cursul meciului și au câștigat partida contra dublului Alona Fomina (Ucraina)/Varatchaya Wongteanchai (Thailanda). După ce au pierdut primul set după ce și-au cedat serviciul în două rânduri în startul partidei, fetele noastre și-au ridicat nivelul și le-au împiedicat pe adversarele lor să-și convertească serviciul în actul secund pentru a împinge meciul în decisiv. Supertiebreak-ul a aparținut tricolorelor care au rupt echilibrul la 5-5 și au încheiat partida în favoarea lor cu scorul final de 2-6, 6-3, 10-6 după o oră și 24 de minute.

Principalele favorite Irina Begu și Raluca Olaru au avut o misiune simplă în fața dublului Jessica Moore (Australia)/Prarthana Thombare (India) de care au trecut cu un categoric 6-0, 6-2. Ele au obținut astfel calificarea în semifinalele competiției unde vor juca cu învingătoarele din partida Jaqueline Cristian/Cristina DinuKatarzyna Piter (Polonia)/Maryna Zanevska (Belgia).

Georgia Crăciun și Alexandra Dulgheru au cedat cu 3-6, 3-6 în fața perechii Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda), un scor identic înregistrându-se în partida de pe terenul 4 pierdută de Irina Bara și croata Tereza Mrdeza în fața dublului argentinian Catalina Pella/Nadia Podoroska.

Alte știri din Tenis de câmp