Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BNP Paribas Masters: Tecău accede în semifinalăAFP / Mediafax Foto
30 Oct 2014

BNP Paribas Masters: Tecău accede în semifinală

La BNP Paribas Masters, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer continuă parcursul bun după ce ieri și-au asigurat biletele pentru cea mai importantă competiție a anului, Turneul Campionilor. După victoria de ieri contra perechii Lukasz Kubot (Polonia) – Robert Lindstedt (Suedia), cei doi au avut astăzi o misiune la fel de dificilă contra dublului Eric Butorac (SUA) – Raven Klaasen (Africa de Sud), în fața cărora s-au impus după supertiebreak.

După 80 de minute de joc, scorul final a fost 5-7, 6-1, 10-6 pentru perechea româno-olandeză, care cel mai probabil va întâlni în penultimul act al competiției principalii favoriți ai turneului, perechea lider a clasamentului mondial formată de frații Bob și Mike Bryan. Americanii au de disputat sfertul de finală contra dublului Leander Paes (India) – Stan Wawrinka (Elveția).

Prin intrarea în semifinale, Horia și Jean-Julien și-au asigurat un bonus de câte 360 de puncte de clasament și un cec în valoare de 41.750 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp