Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
BCL: Orădenii vor evolua în FIBA Europe CupRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Sep 2018

BCL: Orădenii vor evolua în FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea nu a obținut victoria de care avea nevoie pentru a se califica în turul secund al Basketball Champions League – ediția 2018/19. Cea de-a doua manșă a disputei cu Karhu Basket Kauhajoki, campioana în exercițiu a Finlandei, din turului inaugural al competiției continentale s-a jucat în arena ”Antonio Alexe” din orașul de pe Crișuri, iar elevii lui Cristian Achim nu au putut anula handicapul de trei puncte cu care începeau partida de astăzi după ce au cedat joi seară partida tur din nordul continentului cu 87:84.

Orădenii au avut momente bune în sfertul al treilea când au reușit să se distanțeze de la 47:46 la 67:55, dar pe fondul unei perioade de 7 minute în care elevii lui Cristian Achim nu au punctat, finlandezii au recuperat pas cu pas și cu 7 minute înainte de final scorul devenise 67:66. La acest scor două ratări succesive ale lui Marcus Ginyard și Kristopher Richard au fost decisive în meci și finlandezii au continuat să înscrie pentru a câștiga în cele din urmă cu 80:74.

Cu scorul general de 167:158 Karhu Basket Kauhajoki avansează în turul secund al competiției, în timp ce CSM CSU Oradea va participa mai departe în grupele FIBA Europe Cup, urmând să evolueze într-o grupă din care fac parte germanii de la Wurzburg, învingătoarea dintre austriecii de la ece Bulls Kapfenberg și olandezii de la ZZ Leiden (Olanda), la care se adaugă o altă echipă eliminată în cel de-al treilea tur preliminar din BCL.

Alte știri din Baschet