Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
BC Mureş cu victoria, Concordia cu “lanterna”SportPictures.eu
01 Mar 2014

BC Mureş cu victoria, Concordia cu “lanterna”

Etapa a 19-a la baschet masculin din weekendul trecut a lăsat o restanţă pentru vineri, 28 februarie, în Liga Naţională. Meciul s-a disputat în sala “Concordia” şi s-a încheiat cu victoria fără probleme a oaspeţilor:

CS Concordia Chiajna – BC Mureş Tg. Mureş 69 – 103 (10-32, 17-24, 25-21, 17-26)

Concordia a venit la meci cu „lanterna roşie” şi tot aşa a plecat, după ce a încasat 103 coşuri de la titularii şi rezervele mureşenilor, aproape în egala măsură (50+53). În cele patruzeci de minute, au jucat toţi componenţii lotului din Tg. Mureş, fiecare dintre aceştia marcând cel puţin două puncte.

Istoria va consemna desprinderea decisivă încă din primul sfert, evoluţia fiind 2-17, 3-26, apoi 10-32. În sfertul doi, ilfovenii s-au mai regrupat, dar tot nu au putut să iasă din avalanşa desprinderii, pierzând mai strâns, cu 17-24. La pauză, scorul general era 27-56.

În sferturile trei şi patru, mureşenii nu le-au permis apropierea celor de la Concordia, ba chiar au mai adăugat ceva la zestre, forţând tabela să treacă de suta de puncte marcate.

Aşa cum este normal într-un meci deschis şi fără miză pentru ambele echipe, au fost şi ratări cât pentru un alt meci.

Marcatorii de top din meci: G. Balmiş, 22 puncte (Concordia) şi D. Brown, 14 puncte (BC Mureş).

Alte știri din Baschet