Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Aventură la finalDan Tautan / Mediafax Foto
09 Mar 2014

Aventură la final

Doar un miracol putea califica echipa antrenată de Horaţiu Paşca în semifinalele Cupei EHF, după ce U. Jolidon pierduse fără drept de apel în faţa unguroaicelor de la Fehervar meciul tur de pe teren propriu, cu scorul de 21-28. Şi cum miracolele apar foarte rar, în sferturi s-a oprit şi drumul clujencelor, acestea pierzând şi în deplasare cu 21-24, aventura lor europeană ajungând astfel la final.

Desfăşurat duminică, 9 martie, meciul retur a început la fel de prost pentru echipa noastră precum se terminase partida tur; în primele minute unguroaicele au luat avânt, conducând cu 10-3 fără a da semne că se întrebuinţează serios. Cu Laura Popa încercând imposibilul, autoare a 8 goluri, fetele noastre au echilibrat până la pauză dar nu au reuşit decât să limiteze scorul primei reprize, intrând în partea a doua cu un handicap de 5 goluri, 12-17 la pauză.

În repriza a doua, clujencele au încercat să obţină o victorie de moral, reducând diferenţa până la 20-21 cu 7 minute înainte de final, însă nu a fost suficient, gazdele impunându-se în cele din urmă cu 24-21.

Marcatoarele noastre în această partidă au fost: Laura Popa 10 goluri, Mihaela Ani Senocico 2, Magda Paraschiv 2, Simona Vintilă 2, Chintoan 1,Cîrjan 1, Ivan, 1 Florea 1 şi Tetean 1.

 

Celelalte echipe calificate în semifinalele Cupei EHF sunt Team Esbjerg, KC Astrakhanochka şi Lada Toglatti.

Alte știri din Handbal