Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Avanpremiere francezeSportPictures.eu
14 Mai 2014

Avanpremiere franceze

În așteptarea turneului de la Roland Garos, ce debutează pe 25 mai, pe teritoriul Franței se desfășoară o serie de turnee din seria ATP Challenger și turnee ITF. După ce vă relatam zilele trecute despre victorii românești, este timpul să vedem cum au evoluat în continuare sportivii tricolori în respectivele turnee.

La Saint-Gaudens, turneu ITF dotat cu premii în bani de 50.000 de dolari, Alexandra Dulgheru a fost învinsă în turul secund de rusoaica Marta Sirotkina, jucătoare clasată pe locul 176 WTA, cu scorul de 4-6, 5-7.

La Bordeaux, turneu ATP Challenger cu premii de 85.000 de euro, Florin Mergea face pereche cu croatul Marin Draganja, locul 47 în clasamentul de dublu ATP, iar cei doi au dispus de dublul francez Kenny De Schepper – Albano Olivetti cu 6-4, 6-4.

Într-un alt meci al tabloului de dublu, Adrian Ungur și tunisianul Malek Jariri, locul 303 ATP la dublu, au fost învinși de perechea franceză Enzo Couacaud – Laurent Lokoli în două seturi, 4-6, 0-6.

Alte știri din Tenis de câmp