Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Autobergamo Deva a câștigat Cupa CetățiiBalasz Atilla / Mediafax Foto
15 Aug 2017

Autobergamo Deva a câștigat Cupa Cetății

Autobergamo Deva, campioana României la futsal, a organizat în acest week-end Cupa Cetății, la care trupa pregătită de Florin Ignat a invitat trei formații puternice: Classic Chișinău, campioana Moldovei, participantă în UEFA Futsal Cup, Ekonomac Kragujevac, campioana Serbiei, și City'US Târgu Mureș, fosta campioană a României.

„Patrulaterul” din Sala Sporturilor din Deva a fost adjudecat de echipa gazdă, care, la prima apariție în public după reluarea pregătirilor, „s-a mișcat bine”, caracterizare ce îi aparține antrenorului-jucător Florin Ignat.

Cu cele două achiziții făcute în această vară, internaționalii Mimi Stoica și Alpar Csoma, Autobergamo Deva a trecut în primul meci de Classic Chișinău cu 6-1.  În aceeași zi, Ekonomac Kragujevac a dispus de City'US Târgu Mureș cu același scor, 6-1, în finala Cupei Cetății calificându-se astfel campioanele României și Serbiei.

În meciul pentru locurile 3-4, deosebit de spectaculos, City'US Târgu Mureș a învins Classic Chișinău, scor 6-5. Spectacol a fost și în finala mare, în care câștig de cauză a avut campioana României, Autobergamo Deva, care a trecut de Ekonomac Kragujevac cu scorul de 4-3.

Peste o săptămână, marți, 22 august, la Lugoj, se va disputa Supercupa României, partidă în care se vor întâlni Autobergamo Deva, campioana României, și Informatica Timișoara, câștigătoarea Cupei României.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal