Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Austria - România 4-1, în Cupa DavisMircea Rosca / SportPictures.eu
17 Sep 2017

Austria - România 4-1, în Cupa Davis

Ultima zi a întâlnirii de Cupa Davis de la Wels, cu Austria, din primul tur al play-off-ului pentru menținerea în Grupa I, zona Europa/Africa a Cupei Davis, s-a terminat cu alte două victorii pentru gazde, care se impun, astfel, cu scorul general de 4-1.

În primul meci al zilei, unul foarte echilibrat, s-au întâlnit Dominic Thiem și Nicolae Frunză, trimis în teren de Andrei Pavel în locul lui Dragoș Dima. Chiar dacă s-a impus cu 3-0 la seturi, meciul a fost unul foarte frumos, iar scorul final spune clar acest lucru: a fost 7-6 (2), 7-6 (3), 6-3 pentru cel de-al șaptelea jucător al lumii în fața compatriotului nostru, clasat acum pe locul 611 în lume.

Cum problema victoriei era rezolvată, cel de-al cincelea meci s-a jucat după sistemul cel mai bun din trei seturi, iar Gerald Melzer s-a impus cu 6-1, 7-5 în fața lui Bogdan Borza.

După acest rezultat România este obligată să joacă și în turul 2 al al play-off-ului pentru menținerea în Grupa I, zona Europa/Africa a Cupei Davis, iar meciul va fi în Israel, între 20 și 22 octombrie 2017.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp