Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Victorii pentru Horia Tecău și Florin Mergea
15 Ian 2014

Australian Open: Victorii pentru Horia Tecău și Florin Mergea

Horia Tecău și partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, au înregistrat prima lor victorie a sezonului în întâlnirea disputată în cadrul celei de-a treia zile de concurs în compania perechii Teymuraz Gabashvili (Rusia) - Mikhail Kukushkin (Kazahstan). Meciul, care a durat o oră și un sfert, s-a încheiat cu scorul de 6-2 7-5 și a fost, sperăm, o descătușare pentru cei doi și un prim pas pe un drum cât mai lung în acest turneu.  Adversarii din turul al doilea ai lui Horia și Jean-Julien vor fi indianul Yuki Bhambri și neo-zeelandezul Michael Venus.

Update: Horia își cunoaște acum și adversarii pe care îi va avea în proba de dublu mixt, acolo unde face pereche cu indianca Sania Mirza. Va fi o reîntâlnire cu fostul său partener de dublu Robert Lindstedt, care participă la această probă a turneului alături de taiwaneza Hao-Ching Chan.

Într-un alt meci al zilei, Florin Mergea și austriacul Oliver Marach au depășit cu scorul de 6-3 7-6 perechea cap de serie numărul 16, formată din mexicanul Santiago Gonzalez și americanul Scott Lipsky, la capătul a 100 de minute de joc. Următorii adversari vor fi învingătorii întâlnirii dintre dublurile formate din Dustin Brown (Germania) - Gael Monfils (Franța) și spaniolii Pablo Carreno Busta - Guillermo Garcia-Lopez.

Alte știri din Tenis de câmp