Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Tecău trage cortinaAFP / Mediafax Foto
29 Ian 2015

Australian Open: Tecău trage cortina

Participarea românilor la ediția 2015 a Australian Open s-a încheiat în această dimineață odată cu partida pierdută de Horia Tecău în semifinalele probei de dublu masculin. Împreună cu olandezul Jean-Julien Rojer, Horia a cedat în set decisiv în fața perechii italiene Simone Bolelli – Fabio Fognini, după două ore de joc tabela indicând scorul 6-4, 3-6, 6-3 în favoarea peninsularilor.

Dublul româno-olandez a avut inițiativa în setul 3, conducând cu 3-1, însă revenirea în forță a italienilor a blocat orice inițiativă a lor. Prin urmare, Horia rămâne cu satisfacția egalării celei mai bune performanțe personale la Australian Open, semifinala din urmă cu trei ani jucată alături de suedezul Robert Lindstedt în care adversari le-au fost frații Bryan.

Pe lângă aceasta, constănțeanul acumulează 720 de puncte de clasament și va împărți cu Rojer un cec în valoare de 142.500 de dolari australieni.

Alte știri din Tenis de câmp