Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Tecău și Melo își încheie parcursulMircea Roșca / SportPictures.eu
15 Feb 2021

Australian Open: Tecău și Melo își încheie parcursul

Horia Tecău și brazilianul Marcelo Melo, perechea cap de serie numărul 7 a tabloului de dublu, au pus capăt prezenței lor pe terenurile din Melbourne Park.

Cei doi i-au întâlnit în această dimineață pe favoriții numărul 9, croatul Ivan Dodig și slovacul Filip Polasek, adversari dificili și cu multă experiență acumulată în circuitul profesionist. Disputat pe terenul numărul 3, jocul a fost câștigat după o oră și 26 de minute de perechea Dodig/Polasek cu scorul de 6-4, 6-3, care avansează în sferturile de finală ale competiției. Pentru accederea în optimile de finală, Horia și Marcelo primesc câte 180 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 65.000 de dolari australieni (50.000 USD).

Așadar, în turneul de mare șlem de la Antipozi rămânem cu o singură reprezentantă. Marți dimineață la ora 10:00 ora României, pe „Rod Laver Arena”, Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams (11 WTA) în sferturile de finală ale probei de simplu.

Alte știri din Tenis de câmp