Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Tecău merge în semifinalăAFP / Mediafax Foto
28 Ian 2015

Australian Open: Tecău merge în semifinală

Înfruntarea românească din sferturile tabloului de dublu masculin al Australian Open s-a încheiat cu victoria lui Horia Tecău. Împreună cu olandezul Jean-Julien Rojer, Horia a ieșit victorios la finalul meciului cu perechea formată din Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot. Întâlnirea a durat aproape o oră și jumătate și s-a terminat cu scorul 6-4, 7-6 (3), după un joc extrem de echilibrat în care fiecare parte și-a gestionat cu multă atenție serviciul.

Dacă în primul set dublul româno-olandez a fructificat una dintre cele două șanse de break ale actului, în partea a doua niciuna dintre cele trei mingi de câștig pe serviciul adversarului nu s-au concretizat, ajungându-se astfel în tiebreak. Aici Tecău-Rojer, capii de serie numărul 6 ai tabloului, au punctat în două rânduri pe serviciul adversarilor și au închis tabela în favoarea lor.

În meciul din semifinale programat mâine dimineață, cei doi îi vor întâlni pe italienii Simone Bolelli și Fabio Fognini, iar în cealaltă partidă adversari vor fi perechile Ivan Dodig (Croația) / Marcelo Melo (Brazilia), capii de serie numărul 4, și francezii Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut.

Florin a părăsit competiția după un turneu foarte bun pentru el, o bună rampă de ascensiune în clasament datorită celor 360 de puncte de clasament acumulate. Pe lângă puncte, Florin va împărți cu partenerul său un cec în valoare de 71.000 de dolari australieni.

Alte știri din Tenis de câmp