Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Succes remarcabil și turul 3 pentru Cîrstea!Andreea Alexandru / Mediafax Foto
18 Ian 2017

Australian Open: Succes remarcabil și turul 3 pentru Cîrstea!

Sorana Cîrstea rămâne singura reprezentantă a României în proba de simplu a Australian Open după ce în această dimineață a obținut o victorie importantă împotriva unuia dintre capii de serie ai tabloului. Tricolora clasată pe locul 78 WTA a prestat un joc ofensiv plin de încredere și a trecut încântător de favorita numărul 10 a competiției, spanioloaica Carla Suárez Navarro, locul 12 WTA.

Cu un raport al loviturilor net superior, 26 față de 11 ale adversarei, și aproximativ același număr de greșeli neforțate, 37 față de 34, Sorana a închis partida după o oră și 33 de minute cu scorul 7-6 (1), 6-3 și a crescut la patru numărul victoriilor din întâlnirile directe din cele cinci partide disputate contra spanioloaicei. De remarcat faptul că dacă în primul set fiecare combatantă a rupt serviciul adversarei o singură dată, în cel de-al doilea doar Sorana a reușit să-și facă serviciul, o singură dată însă de ajuns pentru a face diferența la final.

În turul 3, târgovișteanca o va îmtâlni pe Alison Riske, americanca în vârstă de 26 de ani clasată pe locul 42 WTA recent finalistă de la Shenzhen. Cele două s-au întâlnit de trei ori de-a lungul carierei, două victorii aparținând compatrioatei noastre.

Alte știri din Tenis de câmp