Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Simona a pornit marșul către top 10
14 Ian 2014

Australian Open: Simona a pornit marșul către top 10

Meci fără istoric pentru favorita numărul 11 a competiției. Mai puțin de o oră de joc i-a fost necesar Simonei Halep să bifeze prima victorie la ediția din acest an a turneului de la Melbourne.

Căldura a fost cel mai aprig adversar al româncei în meciul disputat contra jucătoarei poloneze Katarzyna Piter (locul 119 WTA) venită din calificări. Simona a cedat numai 8 puncte în primul set adjudecat la zero în numai 20 de minute, pentru ca în al doilea, câștigat cu 6-1, să cedeze 16. Economisindu-și resursele, Simona are timp să își pregătească în liniște meciul cu americanca de origine uzbekă Varvara Lepchenko (locul 50 WTA).

Fiecare pas pe care îl face în continuare în acest turneu o va apropia pe Simona de intrarea în top 10 mondial, deoarece în calculul clasamentului ea și-a depășit deja performanța înregistrată în ediția de anul trecut a Australian Open, când a fost eliminată în primul tur de americanca Sloan Stephens.

Alte știri din Tenis de câmp