Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Scenariu cunoscut, rezultat defavorabil pentru NiculescuAFP / Mediafax Foto
20 Ian 2016

Australian Open: Scenariu cunoscut, rezultat defavorabil pentru Niculescu

Monica Niculescu a părăsit scena probei de simplu la capătul unui meci cu un scenariu binecunoscut de către cei care îi urmăresc evoluțiile. Tânăra rusoaică Elizaveta Kulichkova, locul 109 WTA, care în primul tur a eliminat-o pe germanca Andrea Petkovic (25 WTA), a fost cea care a învins-o pe slătineancă în set decisiv 6-4, 2-6, 6-4 după mai bine de două ore și jumătate de joc.

Detașată la 5-2 în primul set, Kulichkova a avut emoții în a închide setul, dar a făcut cele două puncte de care a avut nevoie la 5-4 și 30 egal pe propriul serviciu. Revenirea de pe final de set a Monicăi a continuat în partea a doua a jocului, în care s-a detașat la 5-0, dar a închis la 6-2, Profilul de roller-coaster al meciului a continuat să fie prezent și în decisiv, unde după ce a condus cu 2-0, Monica s-a văzut condusă cu 4-2 și 5-3, a salvat o minge de meci pe propriul serviciu, dar a cedat-o pe următoarea în ghemul 10.

Monica obține 70 puncte de clasament și un cec de aproximativ 35.000 USD, dar nu părăsește Melbourne, unde va continua să evolueze în proba de dublu alături de Irina Begu.

Alte știri din Tenis de câmp