Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Olaru se oprește în turul 2Silvia Ilie / Mediafax Foto
23 Ian 2016

Australian Open: Olaru se oprește în turul 2

Ultima reprezentantă a tenisului feminin românesc la Australian Open a părăsit în această dimineață competiția. În turul secund al probei de dublu feminin, Raluca Olaru și partenera sa, belgianca Ysaline Bonaventure, au fost învinse categoric de favoritele numărul 5, rusoaicele Anastasia Pavlyuchenkova și Elena Vesnina, cu scorul 6-1, 6-2. Rusoaicele au tranșat victoria la capătul unui joc ce a durat aproximativ o oră, ele dovedindu-se a fi superioare la toate capitolele.

Singurul moment în care Raluca și Ysaline au condus pe tabelă a fost în startul setului 2, atunci când au reușit să-și facă pentru a doua și ultima oară serviciul în acest meci. Adversarele lor au fost foarte agresive și au câștigat 58% (26 din 45) dintre punctele jucare la retur, în timp ce perechea româno-belgiană a făcut numai 8 dintre cele 23 de puncte jucate pe primul serviciu (35%).

Raluca pleacă de la Melbourne cu 130 de puncte de clasament și un cec de 23.000 AUD (aproximativ 16.000 USD) pe care îl va împărți cu partenera sa.

Alte știri din Tenis de câmp