Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Olaru pune punct, Tecău și Begu încep parcursulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Ian 2017

Australian Open: Olaru pune punct, Tecău și Begu încep parcursul

Raluca Olaru și partenera ei, ucraineanca Olga Savchuk, au suferit o înfrângere în disputa cu perechea cap de serie numărul 11 formată din americanca Raquel Atawo și chinezoaica Yifan Xu și părăsesc proba de dublu a turneului de mare șlem de la Melbourne.

Dublul româno-ucrainean a luptat exemplar și au pierdut în set decisiv după o partidă ce a durat nu mai puțin de trei ore, scorul indicat de tabela terenului 13 era 7-6 (5), 6-7 (4), 6-4. Practic, diferența în meci s-a făcut la 5-4 în setul trei, cu două mingi pierdute la 30-30 pe serviciul lor. Astfel, Raluca și Olga au părăsit turneul cu câte 130 de puncte de clasament și un cec comun de 23.000 dolari australieni.

În optimile probei de dublu mixt s-au calificat Irina Begu și Horia Tecău după ce în primul tur au obținut victoria cu 6-3, 6-4 în partida disputată contra dublului format din americanca Vania King și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi. În această fază a competiției, Irina și Horia îi vor avea ca adversari pe Abigail Spears (SUA) / Juan Sebastian Cabal (Columbia).

Alte știri din Tenis de câmp