Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Mitu pierde la limităAFP / Mediafax Foto
19 Ian 2016

Australian Open: Mitu pierde la limită

A doua zi a turneului de la Melbourne a fost mai puțin fastă pentru suporterii tenismenelor românce, care au trăit dezamăgirea de a vedea trei dintre cele patru tricolore programate astăzi eliminate în chiar primul tur al competiției de simplu.

După ce ieri Monica Niculescu a obținut calificarea în turul secund, astăzi ziua a început cu înfrângerea Andreei Mitu în fața jucătoarei germane Julia Goerges, scor 6-3, 6-4 pentru recent finalista de la Auckland.

Andreea, locul 96 WTA, nu a putut genera surpriza în fața mult mai experimentatei sale adversare, ocupantă a locului 45 WTA, în pofida faptului că a fost în două rânduri aproape de a relansa partida. După ce a cedat serviciul în ghemul 4, Andreea a fost aproape de rebreak, apoi a mai avut șansa de a recupera terenul pierdut cu minge de 4-5 pe serviciul adversarei. Diferența în setul secund a fost făcută de faptul că Georges a convertit singura minge de break, spre deosebire de Mitu care a ratat unica șansă de care a dispus.

Andreea iese din concurs cu 10 puncte de clasament și un cec în valoare de 30.000 AUD (~21.000 USD).

Alte știri din Tenis de câmp