Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Australian Open: Meciul Irinei Begu suscită interesul pariorilorAFP / Mediafax Foto
24 Ian 2015

Australian Open: Meciul Irinei Begu suscită interesul pariorilor

Duminică dimineață urmează să aibă loc meciurile din turul 4 ale Simonei Halep și Irina Begu. Întâlnirile lor suscită interesul pariorilor, cu precădere meciul Irinei fiind sub lupa acestora. Adversara româncei, canadianca Eugenie Bouchard, este ocupanta locului 7 WTA și specialiștii o cotează ca fiind una dintre jucătoarele ce va exploda în acest sezon. După un meci de debut al sezonului pierdut cu Lucie Safarova, Bouchard și-a trecut în palmares victoriile asupra Serenei Williams și Flaviei Penetta din Cupa Hopman, după care a avut trei tururi trecute cu succes la Melbourne. De remarcat că nu a pierdut niciun set în ultimele cinci partide, iar în cele disputate la Melbourne a reușit două seturi la 0, cedând maxim 6 ghemuri pe meci. Irina parcurge și ea o perioadă foarte bună, după victoria asupra jucătoarei germane Angelique Kerber, în care a cedat un set la 0, urmând victorii în minim de seturi în celelalte două tururi jucate. De remarcat că toate cele 4 seturi câștigate au fost adjudecate la diferență minimă. Iată ce spun câteva case de pariuri pentru meciul de mâine:

-  Stanleybet o creditează pe Irina cu o cotă de 5,10 pentru victorie, în timp ce pentru Bouchard cota este de 1,14. Pentru scor exact, cotele sunt 1,55 pentru 2-0 și 3,65 pentru 2-1 în cazul victoriei canadiencei, iar pentru victoria Irinei cotele sunt 9,50 pentru 2-0 și 8,00 pentru 2-1.

-  Bet Cafe Arena oferă 5,00 pentru victoria Irinei și 1,20 în cazul unui succes al adversarei sale. Pentru cazul în care Begu câștigă primul set, pariorii primesc o cotă de 3,60, iar în situația în care Bouchard va conduce cu 1-0 la seturi cota este 1,20.

-  Bet365 dă 1,12 pentru victoria canadiencei și 6,00 pentru Irina. Pentru tiebreak în primul set, pariorii vor primi 8,00, iar pentru situația în care Bouchard câștigă primul set și pierde meciul cota este 17,00.

Alte știri din Pariuri