Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Marius Copil, primul obiectiv atins în 2015Bogdan Iordache / Mediafax Foto
17 Ian 2015

Australian Open: Marius Copil, primul obiectiv atins în 2015

După victoria de azi noapte contra australianului Omar Jasika (567 ATP), Marius Copil a intrat pe tabloul principal al Australian Open și se numără printre cei 128 de protagoniști ai primului turneu de mare șlem al anului.

Meciul contra lui Jasika a durat 90 de minute și s-a încheiat cu scorul 7-6 (5), 6-2, având o doză de suspans numai în prima sa parte. În ghemul 10 al primului act, Marius a servit pentru a rămâne în set, apoi a reușit break-ul ce răsturna situația și îi oferea ocazia să servească pentru set. În cele din urmă s-a jucat tiebreak, acolo unde Marius a convertit a doua șansă de câștig și a intrat în setul secund la serviciu, cu un plus de încredere. Românul a știut să exploateze momentul bun și a reușit break-ul și s-a desprins decisiv la 3-0, păstrând avantajul până la finalul partidei.

Marius își cunoaște deja adversarul din prima rundă a tabloului principal, spaniolul Pablo Andujar, jucător poziționat pe locul 40 al ierarhiei ATP. Este o provocare importantă pentru Marius pe care îi dorim să o treacă cu bine și să ăl întâlnească în turul secund pe favoritul 4 al turneului, elvețianul Stan Wawrinka.

Alte știri din Tenis de câmp