Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: La un punct de o finală de visRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Ian 2019

Australian Open: La un punct de o finală de vis

Meci dramatic pentru Filip Jianu în semifinalele probei de simplu a juniorilor la Australian Open. Bucureșteanul cotat ca al patrulea favorit la câștigarea titlului la simplu și poziționat pe locul 8 în ierarhia mondială a juniorilor a avut minge de meci la scorul de 5-4 în decisiv, dar adversarul său, americanul Emilio Nava, cap de serie 13 și locul 22 în ITF juniors, a salvat-o cu o lovitură norocoasă și s-a impus în cele din urmă cu 3-6, 6-2, 7-5 după o oră și 41 de minute de joc pe terenul numărul 5.

Ocolit de șansă în decisiv, cu două mingi ale adversarului ce au lovit banda și au căzut în terenul său, și luptând din nou împotriva unui adversar pentru care serviciul era principala armă, jocul defensiv al lui Filip nu a mai adus rezultatul scontat. Cu 13 ași față de numai unul al românului, Nava a pus presiune și nu a cedat decât 29% dintre punctele jucate la serviciu (27 din 94) față de 35% (31 din 88) ale lui Filip.

Alte știri din Tenis de câmp