Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Irina se oprește la simplu
14 Ian 2014

Australian Open: Irina se oprește la simplu

Meci de uitat pentru Irina Begu, care bifează 2 ore și jumătate de prezență în primul tur al tabloului de simplu din care va învăța multe pentru viitoarele participări.

În meciul său cu Galina Voskoboeva (locul 77 WTA), Irina pornește bine și cu un break se instalează la conducere cu 4-1 în primul set. Jucătoarea din Kazahstan revine, însă, și recuperează, apoi își adjudecă setul cu 7-5 la capătul a 48 de minute de căldură australiană.

Irina luptă bine în setul al doilea și câștigă pe propriul serviciu un al treilea ghem, lung, care se dovedește important în economia setului. Urmează un break și rebreak și echilibrul se menține până la 5-4 când Irina face break-ul decisiv și egalează situația la seturi.

Decisivul are, însă, o desfășurare de coșmar. Irina convertește cele două șanse de break pe care și le construiește și se detașează la 5-1. Un singur ghem o desparte pe Irina de turul al doilea, și chiar se apropie în două rânduri de câștigarea meciului, însă Voskoboeva reușește să revină incredibil și să transforme prima șansă de meci pe care și-o oferă pe propriul serviciu.

Irina nu reușește să atingă performanța de anul trecut, când și-a fătut loc în turul doi al competiției, și rămâne concentrată pe proba de dublu, în care evoluează alături de Sorana Cîrstea.

Alte știri din Tenis de câmp