Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Înfrângeri pentru Olaru și TecăuMarian Burlacu / SportPictures.eu
24 Ian 2020

Australian Open: Înfrângeri pentru Olaru și Tecău

Parcursul tenismenilor români la această ediție a Australian Open pare a fi unul foarte scurt.

Eliminările Irinei Bara și Irinei Begu înregistrate ieri în primul tur al probei de dublu au fost urmate de cea a Ralucăi Olaru. Alături de slovena Dalila Jakupovic, Raluca a înfruntat favoritele numărul 2 ale tabloului, unguroaica Timea Babos și franțuzoaica Kristina Mladenovic, în fața cărora au fost nevoite să se recunoască învinse după o oră și 31 de minute cu scorul de 7-5, 6-3. În această probă singura româncă rămasă în concurs este Monica Niculescu, slătineanca urmând să joace în dimineața zilei de sâmbătă alături de japoneza Misaki Doi împotriva perechii altor două jucătoare nipone, Nao Hibino și Makoto Ninomiya.

În proba similară masculină, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, favoriții numărul 8 ai tabloului, au fost protagoniștii unei surprize din păcate neplăcute pentru fanii români. Cei doi au fost învinși cu 7-6 (2), 4-6, 6-4 de australienii Max Purcell (21 de ani) și Luke Saville (26 de ani), posesori ai unui wild-card.

Alte știri din Tenis de câmp