Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Înfrângere în semifinalăZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
30 Ian 2020

Australian Open: Înfrângere în semifinală

Chiar și cu o prestație bună în fața adversarei sale din semifinala Australian Open, Simona Halep a fost nevoită să își încheie evoluția în turneul de la Antipozi. După ce nu cedase niciun set în cele 5 partide disputate anterior, constănțeanca a pierdut astăzi în minim de seturi după două ore și 5 minute cu scorul de 6-7 (8), 5-7 în fața lui Garbine Muguruza, spanioloaica clasată pe locul 32 WTA.

Două mingi de set nefructificate la 6-5 urmate de un tiebreak pierdut în care a revenit de la 0-3 la 4-3 și apoi a ratat două mingi de set la 7-6 și 8-7, a doua pe propriul serviciu, a mișcat ceva în mentalul solid de care dăduse dovadă Simona în precedentele partide. Ezitantă în a lua inițiativa în momentele decisive ale punctelor, constănțeanca a părut să revină la controlul jocului în a doua parte a acestuia, atunci când a reușit să confirme break-ul pentru 4-2 și apoi să ducă scorul la 5-3, însă nu a putut închide setul pe propria lansare. Muguruza a profitat de indecizia Simonei și cu o dreaptă ce a presat-o pe compatrioata noastră dincolo de linia de fund a terenului a încheiat partida cu o serie de patru ghemuri consecutive și s-a calificat în finala competiției, acolo unde o va întâlni pe americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA.

Simona primește un cec în valoare de 1.040.000 dolari australieni și 780 de puncte de clasament ce îi asigură revenirea pe locul 2 în ierarhia WTA.

Alte știri din Tenis de câmp