Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: În parametri optimiOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
22 Ian 2016

Australian Open: În parametri optimi

Favoriții numărul 4 ai tabloului de dublu al turneului de la Melbourne s-au calificat fără probleme în optimile competiției. În turul secund, Florin Mergea și Rohan Bopanna au câștigat într-o oră partida în care au întâlnit dublul format din cehii Lukas Dlouhy și Jiri Vesely. Scorul înregistrat, 6-3, 6-2, poate nu spune prea multe, dar ritmul a fost unul alert.

Primul set, încheiat în 22 de minute, s-a jucat tăios, fără să se joace nici măcar un avantaj. Cu intercepțiile la fileu și serviciul sigur al lui Rohan, cu jocul sigur de pe fundul terenului al lui Florin, partida a mers într-o singură direcție, un pic mai animată fiind în partea a doua a setului secund, când două ghemuri consecutiv făcute de Florin și Rohan i-au detașat pe tabelă la 4-2, avantaj ce s-a dovedit a fi decisiv.

În optimi perechea româno-indiană va întâlni dublul creditat cu a 14-a șansă la câștigarea trofeului format din filipinezul Treat Huey și belarusul Max Mirnyi.

Alte știri din Tenis de câmp