Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Hănescu se oprește
16 Ian 2014

Australian Open: Hănescu se oprește

Cu un adversar de calibru, Victor Hănescu nu și-a putut depăși cea mai bună performanță la Australian Open.

Meciul disputat contra canadianului Milos Raonic (locul 11 în clasamentul ATP) a avut un început tensionat, fiecare dintre cei doi jucători exploatându-și propriul serviciu pentru a aduce setul de debut în faza tiebreak-ului. La 6-5 pentru el, Victor este la primire și nu poate face pasul decisiv. Egalitatea persistă până la 7-7, moment în care Hănescu pierde un mini-break, însă recuperează imediat. Nu același lucru se întâmplă atunci când cedează pe serviciul lui la 9-9 și Raonic servește decisiv.

Primul set a însemnat o oră de joc cap la cap, iar Raonic speculează momentul de avantaj psihologic și punctează un break în debutul setului 2. Se ajunge la 3-2 cu canadianul la serviciu, dar furtuna oprește jocul timp de două ore.

La reluare, canadianul păstrează distanța și închide în favoarea lui setul cu 6-4. Victor nu dezarmează, începe bine setul al treilea, însă pierde serviciul în ghemul 7 și Raonic nu ratează oportunitatea de a închide meciul în minim de seturi - 6-4 și meciul se încheie la aproape 5 ore de la debut. Raonic merge mai departe și îl va întâlni în turul următor pe bulgarul Grigor Dimitrov.

Alte știri din Tenis de câmp