Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Halep trece de Brady și avansează în turul secundZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
21 Ian 2020

Australian Open: Halep trece de Brady și avansează în turul secund

Simona Halep a dat dovadă de o pregătire mentală solidă în partida contra americancei Jennifer Brady, locul 49 WTA, și a avansat în turul secund al competiției de la Antipozi.

Început cu stângul, jocul de pe Margaret Court Arena a fost controlat prea puțin de constănțeancă în actul inaugural, dar a fost de ajuns să facă diferența în momentele cheie pentru a și-l adjudeca. Un break cedat în primul ghem a obligat-o pe compatrioata noastră să alerge după egalare până în ghemul 8, însă Brady nu a lăsat să-i scape prea ușor setul și a reușit să rupă din nou serviciul Simonei pentru 6-5. Servind pentru set, americanca și-a procurat trei șanse de a-l închide în favoarea sa, dar Simona a rezistat chiar și afectată de o problemă la încheietura mâinii drepte după o alunecare periculoasă și a împins decizia în tiebreak. Aici ea a fost cea mai lucidă și cu un minibreak în plus a îndepărtat tensiunea din sufletele fanilor săi. Actul secund a fost un galop de sănătate pentru ea și după o oră și 37 de minute tabela indica scorul de 7-6 (5), 6-1 în favoarea constănțencei, care în turul secund o va avea ca adversară pe britanica Harriet Dart, locul 173 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp