Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Halep, în crescendo. Testul Williams continuă și în optimiRecep Sakar / Anadolu Agency /ABACAPRESS /SportPictures.eu
19 Ian 2019

Australian Open: Halep, în crescendo. Testul Williams continuă și în optimi

Prestație excelentă a Simonei Halep în partida din turul al treilea al tabloului de simplu de la Australian Open împotriva americancei Venus Williams, locul 36 WTA.

Pe arena ”Margaret Court” constănțeanca a etalat un tenis aproape de perfecțiune și a trecut de cea mai mare dintre surorile Williams cu 6-2, 6-3 după o oră și 17 minute de joc în care a expediat 21 de lovituri câștigătoare și a comis numai 12 erori neforțate. Statistica este doar o simplă înșiruire de numere, ceea ce este îmbucurător după încheierea partidei este faptul că liderul mondial a alternat cu lejeritate loviturile și a făcut trecerea din defensivă în ofensivă pentru a o incomoda pe adversara sa în vârstă de 38 de ani și câștigătoare a șapte titluri de mare șlem.

Testul Williams continuă și în optimi, acolo unde Simona o va reîntâlni pentru a 10 partidă pe Serena, cea care conduce cu un categoric 8-1 la scorul partidelor directe. Chiar dacă fostul lider mondial este dezlănțuit pe terenurile din Melbourne Park, constănțeanca are argumente solide pentru a dovedi că evoluția sa în crescendo este abia la început. Partida se va desfășura luni dimineață, ora urmând a se stabili pe parcursul zilei de duminică.

Alte știri din Tenis de câmp