Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Greu, dar sigurOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
23 Ian 2016

Australian Open: Greu, dar sigur

Mai greu decât era estimat, meciul disputat de Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în turul 2 al probei de dublu a turneului de la Melbourne a fost câștigat de principalii favoriți ai tabloului. Având ca adversari pe germanul Benjamin Becker și austriacul Dominic Thiem, Horia și Juls au avut nevoie de set decisiv pentru a face pasul în optimile competiției, scorul final 6-3, 3-6, 6-3 fiind stabilit după 110 minute.

Câștigătorii de la Wimbledon au făcut diferența atât în primul set, cât și în decisiv cu break-uri câștigate în ghemul 4, securizate apoi cu ghemuri de serviciu câștigate categoric. În actul secund perechea germano-austriacă a pornit mai bine și s-a detașat la 3-0 după un break apărat apoi cu cerbicie pe propriul serviciu, break ce s-a dovedit a fi decisiv pentru soarta setului. După cum spuneam, setul 3 și implicit victoria a fost decisă de ghemul 4 câștigat de Horia și Juls pe serviciul adversarilor după ce și în ghemul anterior au trebuit să salveze două mingi de break. Becker/Thiem au luptat până la ultima minge, fiind aproape de a recupera serviciul pierdut chiar în ultimul ghem al partidei după ce au anulat o primă minge de meci.

Diferența de valoare și-a spus în cele din urmă cuvântul și acum Horia și Juls așteaptă deznodământul partidei dintre spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez și italienii Andreas Seppi/Marco Cecchinato pentru a-și afla adversarii din optimi.

Alte știri din Tenis de câmp