Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Emoții doar pe final de meciZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
23 Ian 2020

Australian Open: Emoții doar pe final de meci

Simona Halep a trecut în două seturi de britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, scorul final al partidei disputate pe Rod Laver Arena și încheiată după o oră și 17 minute fiind 6-2, 6-4.

Constănțeanca a dat impresia că face un joc de antrenament în compania mai tinerei sale adversare, reușind 3 lovituri câștigătoare și comițând 10 erori neforțate față de 5, respectiv 20 ale britanicei. Deznodământul părea aproape atunci când în setul al doilea Simona conducea cu 5-1, însă un schimb lung de mingi la scorul de 40-30 pe serviciul lui Hart și controlat de aceasta i-a adus al doilea ghem în set și a instalat o stare de nervozitate în mintea compatrioatei noastre. Decizii mai puțin inspirate ale ei coroborate cu un joc îngrijit, dar nu mai mult de atât, al britanicei a făcut ca scorul să se strângă până la 5-4 și chiar să-i ofere acesteia o șansă de 5-5, însă Simona a revenit din corzi și a închis partida după alte trei mingi de meci.

În turul al treilea, cel al șaisprezecimilor de finală, Halep o va întâlni pe Yulia Putintseva din Kazahstan, locul 38 WTA, jucătoare cu care nu s-a mai întâlnit până în prezent în circuitul profesionist. Partida se va disputa sâmbătă, 25 ianuarie la o oră pe care organizatorii o vor anunța la finalul zilei de vineri.

Alte știri din Tenis de câmp