Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Eliminări în probele de dubluMircea Roșca / SportPictures.eu
20 Ian 2019

Australian Open: Eliminări în probele de dublu

Toți reprezentanții tricolorului care au evoluat astăzi pe terenurile din Melbourne Park au pus capăt prezenței lor la turneul de mare șlem de la Antipozi.

Ajunse în optimile de finală ale probei de dublu, Irina Bara și Monica Niculescu au pierdut în set decisiv jocul disputat împotriva favoritelor numărul 9, perechea Raquel Atawo (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia). Meciul întins pe durata a două ore și 5 minute a avut nevoie de un al treilea set pentru a decide învingătoarea, set în care compatrioatele noastre au revenit de la 1-4 și au servit pentru a egala la 4, însă în cele din urmă Atawo și Srebotnik s-au impus cu 6-2, 3-6, 6-3. Tricolorele primesc câte 240 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 55.000 de dolari australieni.

Celelalte două meciuri cu prezență românească au fost în proba de dublu mixt. Irina Begu și Horia Tecău au fost învinși cu scorul de 6-1, 6-3 de americanca Nicole Melichar și brazilianul Bruno Soares, în timp ce perechea formată din Mihaela Buzărnescu și austriacul Oliver Marach a abandonat la scorul de 1-4 partida în care îi întâlneau pe americanca Bethanie Mattek-Sands și britanicul Jamie Murray.

Alte știri din Tenis de câmp