Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Dulgheru, prima româncă eliminată la dubluAFP / Mediafax Foto
20 Ian 2016

Australian Open: Dulgheru, prima româncă eliminată la dublu

După vestea bună a calificării Ralucăi Olaru în turul 2 al probei de dublu consemnăm și prima înfrângere a unei reprezentante a României în această probă.

Jucând alături de spanioloaica Silvia Soler Espinosa, Alexandra Dulgheru a fost eliminată de perechea Yaroslava Shvedova (Kazahstan) / Samantha Stosur (Australia), desemnată de organizatori cap de serie numărul 11 a tabloului. Rezultatul final consemnat pe tabelă după aproximativ 100 de minute de joc a fost 7-6 (3), 6-3 pentru favoritele întâlnirii.

Alexandra și Silvia au avut inițiativa în debutul meciului, deschizând tabela cu un break, dar au fost egalate imediat. De asemenea, în tiebreak au avut un minibreak la 3-2 și două servicii, însă adversarele au bifat cinci puncte consecutive și au închis setul. În partea a doua a partidei acestea au preluat inițiativa la 3-3 și cu două break-uri au decis cine merge mai departe în turul secund.

Alexandra și Silvia părăsesc competiția cu 10 puncte de clasament și un cec de 14.800 AUS (aproximativ 10.000 USD).

Alte știri din Tenis de câmp