Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Dulgheru nu reușește surprizaSilvia Ilie / Mediafax Foto
21 Ian 2016

Australian Open: Dulgheru nu reușește surpriza

Calificată în premieră în turul secund al Australian Open, Alexandra Dulgheru nu a putut repeta rezultatul bun și în fața unei adversare mult mai bine cotate, germanca Angelique Kerber, locul 6 WTA și cap de serie numărul 7 al tabloului de simplu. Alexandra a cedat după 75 de minute cu scorul 6-2, 6-4 și pune capăt la rândul său participării sale la primul turneu de mare șlem al anului.

După un prim ghem de serviciu câștigat la limită, jucătoarea noastră a cedat două break-uri ceea ce i-a permis adversarei sale să se detașeze la 5-1 pe tabelă. Rebreak-ul la 0 făcut în ghemul 7 nu a ajutat-o prea mult pe Alexandra, care a pierdut din nou serviciul și s-a văzut condusă la seturi.

În partea a doua a meciului jocul s-a echilibrat, însă Kerber a știut să accelereze în ghemul 10 pentru break-ul decisiv pentru soarta partidei.

După ce a încheiat prezența pe tabloul de simplu, Alexandra a obținut 70 puncte și un cec de 50.000 AUD (aproximativ 35.000 USD) și vede partea bună a paharului, aceea a revenirii cu victorie în turneul de mare șlem de la Antipozi după o perioadă în care a fost afectată de problemele medicale.

Alte știri din Tenis de câmp