Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Dublă deziluzie la dublu masculinMihaela Bobar / SportPictures.eu
16 Ian 2019

Australian Open: Dublă deziluzie la dublu masculin

Favoriții numărul 9 ai tabloului de dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au cedat în această dimineață în set decisiv în fața perechii formate din argentinianul Marcelo Arevalo (56 ATP dublu) și americanul Jamie Cerretani (62 ATP dublu). Aflați abia la al doilea meci oficial împreună în acest sezon, Horia și Juls au întâmpinat o rezistență acerbă din partea adversarilor care s-au impus după două ore și 25 de minute cu scorul de 7-5, 6-7 (2), 6-3.

Dacă în proba de simplu a avansat în turul secund, Marius Copil nu a obținut aceeași performanță în cea de dublu în care a evoluat alături de jucătorul ungur Marton Fucsovics. Cei doi au fost depășiți cu scorul de 6-3, 6-1 de perechea britanică Luke Bambridge/Jonny O'Mara după un joc ce a durat numai 50 de minute.

Marius, la fel ca și Horia, nu primește puncte de clasament, ci numai un cec în valoare de 21.000 de dolari australieni pe care îl va împărți cu partenerul său de joc.

Alte știri din Tenis de câmp