Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Două din trei avansează în calificăriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Ian 2018

Australian Open: Două din trei avansează în calificări

Melbourne Park a intrat încă de ieri în acea perioadă de două săptămâni de maximă agitație, astăzi derulându-se partidele primului tur al calificărilor în proba feminină de simplu. Între cele 96 de jucătoare care s-au aliniat la start pentru unul dintre cele 12 locuri pe tabloul principal se numără și trei românce.

Irina Bara, locul 183 WTA, a trecut la capătul unui meci-maraton de aproape două ore și jumătate de Sesil Karatantcheva (Bulgaria, 182 WTA) cu 7-5, 3-6, 7-5 și o va întâlni în turul 2 pe favorita numărul 14 a tabloului, americanca Bernarda Pera (127 WTA).

Alexandra Cadanțu, locul 157 WTA, a pierdut înfruntarea cu jucătoarea din Belarus Vera Lapko, locul 133 WTA și favorita numărul 22, cu scorul de 3-6, 1-6, în timp ce Alexandra Dulgheru a dispus cu un sec 6-1, 6-1 de canadianca de origine română Bianca Andreescu, locul 185 WTA. Dulgheru, locul 188 WTA, o va avea ca adversară în turul secund pe ucraineanca Dayana Yastremska, locul 184 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp