Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Debut cu stângul
13 Ian 2014

Australian Open: Debut cu stângul

Meciul de debut al jucătoarelor românce a fost scurt și dezamăgitor pentru fani. Alexandra Cadanțu nu a avut replică în meciul disputat contra Flaviei Penetta, locul 29 în clasamentul WTA și cap de serie numărul 28 al competiției.

În numai 65 de minute, italianca în vârstă de 31 de ani i-a administrat compatrioatei noastre o corecție severă, cu scorul 6-0 6-2. Singurul moment în care Alexandra a dovedit prezență în teren a fost la 5-0 în favoarea italiencei, când a reușit să-i anuleze adversarei trei mingi de meci și să își valorifice serviciul. Apoi, cu un break, Alexandra a dat senzația revirimentului, dar acesta nu s-a produs.

Statistica meciului nu lasă loc interpretărilor, raportul mingiilor câștigătoare fiind net în favoarea italiencei (28-13), în timp ce evidența greșelilor neforțate a arătat că Alexandra nu a stat mai bine nici la acest capitol – 36, față de numai 21 în dreptul lui Penetta.

Nu cunoaștem starea medicală a Alexandrei, însă nu trebuie să omitem că a avut un 2013 destul de agitat din cauza accidentărilor. Ultima retragere din meci pe motive medicale a avut loc chiar în ultima zi a anului trecut, în meciul său de debut al sezonului, când, datorită unor probleme la umăr, a fost nevoită să abandoneze în turneul de la Auckland în fața japonezei Kurumi Nara.

Alte știri din Tenis de câmp