Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Copil ratează finala calificărilorAFP / Mediafax Foto
15 Ian 2016

Australian Open: Copil ratează finala calificărilor

Marius Copil nu a izbutit să ajungă în finala calificărilor primului turneu de mare șlem al anului, Australian Open, după ce a pierdut partida disputată în această noapte contra favoritului numărul 22 al tabloului, Mirza Basic, clasat pe locul 137 în ierarhia ATP.

Bosniacul s-a impus cu 6-3, 7-6 (1) după 75 de minute datorită unui start mai bun al jocului cu 9 puncte câștigate din primele 10 jucate. Marius a revenit rapid, dar un rebreak al adversarului său i-a conservat acestuia avantajul pe tabelă, avantaj dublat de al treilea ghem câștigat pe serviciul arădeanului la scorul de 5-3. În actul secund Marius și-a reintrat în ritmul normal și cu un serviciu mai sigur a mers cap la cap cu Basic până la 3-3, apoi a izbutit un break alb dătător de speranțe pentru un set decisiv. Din păcate, Copil nu a reușit să își consolideze break-ul și bosniacul a dus setul în tiebreak unde s-a impus categoric.

Cel mai bine clasat jucător român, ocupant al locului 169 în ierarhia ATP, părăsește astfel turneul de la Antipozi cu 8 puncte de clasament și un cec de 7.200 dolari australieni (aproximativ 5.000 USD).

Alte știri din Tenis de câmp