Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Bogdan și Niculescu, eliminate din primul turAP / Mediafax Foto
17 Ian 2017

Australian Open: Bogdan și Niculescu, eliminate din primul tur

Ana Bogdan a pus capăt experienței sale cele mai reușite la Australian Open. Venită din calificări, sinăianca de pe locul 125 WTA dat de o nucă tare, rusoaica Elena Vesnina, locul 18 WTA și favorita numărul 14 a competiţiei. Un prim set curajos nu a fost de ajuns pentru Ana pentru a face față adversarei sale mult mai experimentate, care s-a impus după o oră și 25 de minute cu scorul de 7-5, 6-2.

Nici pentru Monica Niculescu debutul pe tabloul de simplu nu a fost mai fericit. Chiar dacă părea a fi o misiune ușoară pentru slătineanca clasată pe locul 32 WTA, partida contra rusoaicei venită din calificări Anna Blinkova, locul 189 WTA, s-a încheiat cu una dintre surprizele zilei la Melbourne. După un prim set dezamăgitor pe care a pierdut cinci ghemuri consecutiv după ce conducea cu 2-1, Monica a reușit break-ul în ghemul 10 al celui de-al doilea set și a trimis meciul în decisiv. Aici a întors de la 1-3 la 4-3, dar s-a văzut egalată de rusoaică pe serviciul acesteia, după care nu a mai luat niciun punct în următoarele două ghemuri. Astfel, după aproximativ două ore și un sfert, Monica s-a înclinat cu 2-6, 6-4, 6-4 și ridică la 4 numărul jucătoarelor tricolore eliminate din primul tur.

Ca și Halep și Țig, Niculescu și Bogdan primesc câte 10 puncte de clasament și un cec de 50.000 dolari australieni.

Alte știri din Tenis de câmp