Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Begu și Buzărnescu, eliminate în turul secundSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
19 Ian 2019

Australian Open: Begu și Buzărnescu, eliminate în turul secund

Unul dintre dublurile românești a fost eliminat în această dimineață în turul secund al competiției feminine. Cotat drept cap de serie numărul 10, dublul format din Irina Begu și Mihaela Buzărnescu a pornit foarte bine partida contra perechii formate din franțuzoaica Alizé Cornet și croata Petra Martic, dar un break cedat la mijlocul setului secund a înclinat balanța în favoarea adversarelor.

Pornite în trombă, cu 4-0 în startul meciului, Irina și Mihaela au închis fără probleme actul inaugural. În partea a doua a jocului a fost rândul adversarelor să se distanțeze la 3-0 cu un break, dar fetele noastre au recuperat serviciul pierdut în ghemul 5 și un hold ar fi echilibrat situația pe tabelă. Din păcate, Cornet și Martic au obținut un break alb ce le-a permis apoi să se distanțeze decisiv pe propriul serviciu la 5-2 și apoi să închidă setul cu un nou hold. În decisiv ostilitățile au fost conduse de perechea franco-croată, care a închis partida cu 2-6, 6-3, 6-1 după o oră și 34 de minute, în timp ce Irina și Mihaela părăsesc competiția cu câte 130 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 32.500 de dolari australieni.

Irina Bara și Monica Niculescu sunt singurele românce care au rămas în concursul de dublu, ele urmând a întâlni duminică favoritele numărul 9 ale tabloului, perechea Raquel Atawo (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia).

Alte știri din Tenis de câmp