Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Begu nu își depășește performanța de la ediția anterioarăZhong Zhenbin / Hepta / SportPictures.eu
17 Ian 2018

Australian Open: Begu nu își depășește performanța de la ediția anterioară

Irina Begu nu a mai putut repeta jocul etalat în primul tur al turneului contra rusoaicei Ekaterina Makarova și a cedat astăzi în minim de seturi, scor 4-6, 6-7 (3) în jața jucătoarei croate Petra Martic, locul 81 WTA.

Chiar dacă în primul act a revenit de la 2-5 și a anulat adversarei sale trei mingi de set, Irina a cedat în cele din urmă setul pe propriul serviciu. Cu un start mai bun în cel de-al doilea, compatrioata noastră a pierdut în ghemul 8 avantajul break-ului câștigat pe a doua lansare a croatei, iar la 6-5 a cedat din nou serviciul după ce a irosit trei mingi de 1-1 la seturi. Astfel s-a ajuns la un tiebreak în care Martic a fost mai atentă și după două ore de joc și-a deschis calea către turul al treilea al competiției.

Irina este eliminată în aceeași fază ca și anul trecut cu un scor aproape identic (în 2017 cedase la 8 tiebreak-ul setului 2 în fața Kristinei Pliskova) și rămâne cu 70 de puncte de clasament și un cec în valoare de 90.000 de dolari australieni.

Alte știri din Tenis de câmp