Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Begu și Niculescu pierd în primul turCosmin Iftode / SportPictures.eu
21 Ian 2016

Australian Open: Begu și Niculescu pierd în primul tur

Monica Niculescu și Irina Begu au pierdut partida disputată în primul tur al probei de dublu feminin împotriva perechii formate din Dominika Cibulkova (Slovacia) și Kirsten Flipkens (Belgia).

Cotate ca favorite numărul 9 ale tabloului, româncele s-au văzut nevoite să se recunoască învinse după două ore și 5 minute de joc cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4.  

Primul set a avut o evoluție complicată, cu break al româncelor în ghemul de deschidere, rebreak al adversarelor care s-au detașat la 5-2, apoi cu revenirea compatrioatelor noastre care au servit la 5-4 pentru a rămâne în set, dar au cedat break-ul decisiv pe serviciul Irinei. Setul secund a aparținut fetelor noastre, care au revenit de la 2-3 cu o serie de patru ghemuri consecutive și au continuat seria bună conducând cu 3-1 în decisiv. A fost momentul în care Cibulkova și Flipkens au preluat inițiativa și cu două break-uri consecutive au închis tabela în favoarea lor.

Monica și Irina încheie participarea la ediția 2016 a Australian Open cu câte 10 puncte de clasament și un cec de 14.800 AUS (aproximativ 10.000 USD).

Alte știri din Tenis de câmp