Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: 2 din 3 la dubluAFP / Mediafax Foto
22 Ian 2015

Australian Open: 2 din 3 la dublu

Doi tricolori merg mai departe în probele de dublu de la Melbourne. Pe tabloul feminin, Irina Begu și jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena au avut un meci greu contra chinezoaicelor Zhaoxuan Yang și Qiu Yu Ye, intrate pe tablou în baza unui wild-card, de care au reușit să dispună în set decisiv – 5-7, 6-4, 6-4 – după un joc de mai mult de două ore. După ce au cedat primul set la mare luptă, Irina și Lara au fost nevoite să ducă o cursă de urmărire și au tranșat victoria ce le oferă acces în turul secund, acolo unde vor continua lecția de chineză, de data aceasta contra favoritelor numărul 14, taiwaneza Yung-Jan Chan și chinezoaica Jie Zheng.

Raluca Olaru și jucătoarea germană Tatjana Maria au ieșit învinse din confruntarea cu perechea Bethanie Mattek-Sands (SUA) / Lucie Safarova (Cehia), în fața cărora au cedat cu scorul de 6-3, 6-2 după aproximativ 70 de minute de joc. Perechea româno-germană a avut inițiativa la startul ambelor seturi, dar adversarele lor au revenit în forță de la 1-3 în primul set și 0-2 în al doilea. Raluca primește 10 puncte de clasament și va împărți cu partenera sa un cec în valoare de 14.800 de dolari australieni.

În proba de dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au avut o sarcină ușoară în fața perechii Ricardas Berankis (Lituania) / Andreas Haider-Maurer (Austria), de care au dispus în două seturi – 6-4, 6-2 – după o oră de joc. În turul secund, perechea româno-olandeză, cotată cu a șasea șansă de câștigare a trofeului, va întâlni dublul australian Chris Guccione / Lleyton Hewitt.

Alte știri din Tenis de câmp