Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Australia, lider interimar la GalațiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Apr 2017

Australia, lider interimar la Galați

Ultima zi a Campionatului Mondial de hochei pe gheață, grupa valorică IIA, de la Galați, a început cu o victorie previzibilă a Australiei, care s-a impus în fața Belgiei cu scorul de 3-0 (1-0, 1-0, 1-0).

Cele două echipe s-au prezentat cu uzură acumulată de-a lungul turneului. Australienii, mai experimentați și mai valoroși, au câștigat și, cel puțin la nivel teoretic, își păstrează șansele de promovare. cangurii au evoluat constant bine, economicos, iar motivația lor suplimentară, comparativ cu Belgia, i-a făcut să înscrie în fiecare perioadă, terminând fără gol primit.

Todd a marcat două goluri, cel de deschidere și de închidere al tabelei, la ambele puncte pentru asistență primind Cliff și Webster. Golul al doilea al sportivilor de la Antipozi a purtat semnătura lui Wong, cu Tesarik și Humphries pasatori.

Australia a preluat fotoliul de lider, cu 11 puncte, obligând astfel formația noastră să câștige, fie și măcar în mai mult de 3 reprize, partida de diseară, cu Spania. Până atunci însă, Serbia și Islanda se vor întâlni de la ora 16.30. Partidele sunt transmise în direct pe TVR HD.

Belgia a evitat matematic retrogradarea, cu un total de 6 puncte. Serbia are încă emoții, însă șansele ibericilor de salvare sunt mai degrabă teoretice, ei trebuind să învingă în 60 de minute România, iar Serbia să piardă, la fel, în timp regulamentar.

Alte știri din Hochei